Zangers

sopranen
Anna Luijmes, Danielle de Wit, Emoh Coester, Frouke Schrijver, Koosje van der Weij, Linda van der Reijden, Sjoukje van der Laan

alten
Bente Appelhof, Dorine Krekelberg, Ida de Boer, Liesbeth Voorrips, Mieke Flim, Nelleke Scholten

tenoren
Dick Visser, Joeri Hendrix, Johan Westera, Martijn Spruit, Wout Janse

bassen
Hans Kronemeijer, Jeroen Tazelaar, Joost Kool, Martijn ten Velden, Moritz Geiger, Theo van Lent

Meezingen?

Voor 2023 staat er weer veel moois op het programma, in april een programma met muziek van o.m. Benjamin Britten en Vaughan Williams en in juni een groot Bachproject voor koor en orkest. Wil je meezingen? Photonen heeft ruimte voor een sopraan, meerdere tenoren en een bas/bariton. We zoeken enthousiaste mensen met koorervaring, die zangles hebben (gehad), een goed oor hebben en kunnen kleuren met hun stemgenoten, en die net als wij graag hard willen werken in een informele sfeer!  We repeteren op donderdagavond van 20.00-22.30 uur, momenteel in Buitenveldert in de Andrieskerk A.J. Ernststraat 869, vlakbij de VU. Photonen repeteert coronaproof met voldoende afstand en een door het RIVM en Koornetwerk Nederland goedgekeurd protocol.
Wil je een keer meezingen en auditie doen? Mail dan naar photonen.koor@gmail.com en/of bel naar Mieke Flim, bestuurslid (06 – 122 029 23) of Martijn ten Velden, voorzitter (06 – 41 85 82 51).

Bestuur

Het onbezoldigde bestuur bestaat uit vier personen:
Martijn ten Velden, voorzitter
Liesbeth Voorrips, secretaris
Jeroen Tazelaar, penningmeester
Mieke Flim, algemeen bestuurslid

Het bestuur is bereikbaar via photonen.koor@gmail.com.